Over ons

Wie wij zijn

Verloskundigen Kloosterveen is ontstaan vanuit de wens om kleinschalige, vertrouwde zorg te bieden voor zwangeren in Kloosterveen. Ankie Bremer en Jorien Greveling-Oost zijn de gezichten van Verloskundigen Kloosterveen. We werken vanuit de volgende voor ons belangrijke waarden: vertrouwen, betrokkenheid, openheid en verbondenheid. 

Odoo + afbeelding en tekst

Ankie Bremer

Ik ben afgestudeerd in 2008. Ik vind mijn vak zo bijzonder en ik hou van alle reuring die het met zich meebrengt. Ik vind het fijn om de mensen voor wie ik zorg goed te leren kennen. Zo kan ik je de zorg geven die bij jou en je wensen past. Ik zet mijn deskundigheid en betrokkenheid graag in voor veilige en laagdrempelige verloskunde binnen de geboortezorg die steeds in ontwikkeling is. Ik sport graag. Inmiddels heb ik zelf 4 kinderen, twee jongens en twee meisjes, de jongste is geboren in 2018. Zij zorgen dat ik me naast mijn werk nooit verveel!

BIG registratienummer: 89910009503

Jorien Greveling-Oost

Ik ben sinds 2018 met veel plezier aan het werk als verloskundige. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik graag in de zorg wilde werken. De begeleiding van prille zwangerschappen tot aan kraamweek blijft heel speciaal. Elke dienst en elke zwangerschap is anders, dat maakt het werk als verloskundige zo afwisselend en leuk. Onder andere door de diversiteit aan cliënten en gezinnen in Assen vind ik dit een fijn werkgebied! Met veel plezier woon ik dan ook met mijn man, zoon en hond in Assen. 

BIG registratienummer: 29924544403

Wij maken al jaren deel uit van het team van Aiber verloskundigen Assen. De praktijk in Kloosterveen is opgezet met de volledige ondersteuning van het Aiber-team. We zullen naast het werk in Kloosterveen ook aan de Nobellaan actief blijven. Als je in Kloosterveen bent ingeschreven kun je gebruik maken van alle extra faciliteiten van Aiber verloskundigen Assen aan de Nobellaan 110. Je kunt een afspraak maken op het spreekuur daar als dat een keer beter uitkomt. Verder kun je er naar toe gaan voor een consult bij de leefstijlconsulent, de lactatiekundige of fysiotherapeut. Ook voor de 20 weken echo kun je er terecht. 

Als je in Assen, Loon, Witten, Rolde, Nooitgedacht, Grolloo, Zeijen, Vries, Hooghalen of Bovensmilde woont kun je je direct bij ons aanmelden. Wil je graag van onze zorg gebruik maken maar woon je niet in een van deze plaatsen, bel dan om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

We worden in de 24-uurs diensten ondersteund door het Aiber team. We worden bijgestaan door Carolien Wijma, Harriet Koerts en Yvonne Ossentjuk. Het is mogelijk dat je tijdens je bevalling te maken krijgt met de verloskundige uit het team dat achter ons staat. Als je graag tijdens je zwangerschap met hen wil kennismaken dan is dat eenvoudig te regelen. Geef dat dan aan op het spreekuur.

Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst
Onze visie en missie

Verloskundigen Kloosterveen is een praktijk die complete verloskundige zorg inclusief echo's op locatie kan verzorgen. Je afspraken plannen we in overleg in. Onze agenda's zijn flexibel en we houden ook op verschillende avonden spreekuur.

Persoonlijk
Iedere vrouw ervaart een zwangerschap anders en heeft daardoor andere behoeftes. Ons doel is om je te begeleiden op een manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Iedere vrouw krijgt de ruimte om haar zwangerschap, baring en kraambed op haar eigen manier te beleven. Ook krijg je alle tijd en ruimte om je wensen ten aanzien van je bevalling en de dagen daarna te bespreken.

Professioneel
We werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en zijn lid van de KNOV, onze beroepsorganisatie. Zodat we op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen, veranderingen en richtlijnen. Ook staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals nascholing en vaardigheidstrainingen.