Over ons

Wie wij zijn

Verloskundigen Kloosterveen is ontstaan vanuit de wens om kleinschalige, vertrouwde zorg te bieden voor zwangeren in Kloosterveen. Nienke Bakker-van der Veen en Ankie Bremer zijn de gezichten van Verloskundigen Kloosterveen. We werken vanuit de volgende voor ons belangrijke waarden: vertrouwen, betrokkenheid, openheid en verbondenheid. 

Nienke Bakker

Ik ben sinds 2010 aan het werk als verloskundige. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in mijn werk. Deze praktijk past daar perfect in. Ik kijk er naar uit iets nieuws op te bouwen. Ik zet me in om de autonomie en de keuzevrijheid van de zwangere en haar partner te bewaken zodat de zwangerschap en bevalling een eigen invulling krijgen. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens, geboren in 2014 en 2016. Als ik niet aan het werk ben vind ik het fijn om met ze te gaan fietsen en buiten te zijn.

BIG registratienummer: 390576666203

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Ankie Bremer

Ik ben afgestudeerd in 2008. Ik vind mijn vak zo bijzonder en ik hou van alle reuring die het met zich meebrengt. Ik vind het fijn om de mensen voor wie ik zorg goed te leren kennen. Zo kan ik je de zorg geven die bij jou en je wensen past. Ik zet mijn deskundigheid en betrokkenheid graag in voor veilige en laagdrempelige verloskunde binnen de geboortezorg die steeds in ontwikkeling is. Ik sport graag. Met mijn partner heb ik 4 kinderen, twee jongens en twee meisjes, de jongste is geboren in 2018. Zij zorgen dat ik me naast mijn werk nooit verveel!

BIG registratienummer: 89910009503

Wij maken al jaren deel uit van het team van Aiber verloskundigen Assen. De praktijk in Kloosterveen is opgezet met de volledige ondersteuning van het Aiber-team. We zullen naast het werk in Kloosterveen ook aan de Nobellaan actief blijven. Als je in Kloosterveen bent ingeschreven kun je gebruik maken van alle extra faciliteiten van Aiber verloskundigen Assen aan de Nobellaan 110. Je kunt een afspraak maken op het spreekuur daar als dat een keer beter uitkomt. Verder kun je er naar toe gaan voor een consult bij de leefstijlconsulent, de lactatiekundige of fysiotherapeut. Ook voor de 20 weken echo kun je er terecht. 

Als je in Assen, Loon, Witten, Rolde, Nooitgedacht, Grolloo, Zeijen, Vries, Hooghalen of Bovensmilde woont kun je je direct bij ons aanmelden. Wil je graag van onze zorg gebruik maken maar woon je niet in een van deze plaatsen, bel dan om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

We worden in de 24-uurs diensten ondersteund door het Aiber team. Nienke wordt bijgestaan door Harriët Koerts en Carolien Wijma. Ankie door Jorien Oost en Yvonne Ossentjuk. Het is mogelijk dat je tijdens je bevalling te maken krijgt met de verloskundige uit het team dat achter ons staat. Als je graag tijdens je zwangerschap met hen wil kennismaken dan is dat eenvoudig te regelen. Geef dat dan aan op het spreekuur.

Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst
Onze visie en missie

Verloskundigen Kloosterveen is een praktijk die complete verloskundige zorg inclusief echo's op locatie kan verzorgen. Je afspraken plannen we in overleg in. Onze agenda's zijn flexibel en we houden ook op verschillende avonden spreekuur.

Persoonlijk
Iedere vrouw ervaart een zwangerschap anders en heeft daardoor andere behoeftes. Ons doel is om je te begeleiden op een manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Iedere vrouw krijgt de ruimte om haar zwangerschap, baring en kraambed op haar eigen manier te beleven. Ook krijg je alle tijd en ruimte om je wensen ten aanzien van je bevalling en de dagen daarna te bespreken.

Professioneel
We werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en zijn lid van de KNOV, onze beroepsorganisatie. Zodat we op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen, veranderingen en richtlijnen. Ook staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals nascholing en vaardigheidstrainingen.